Сироватка ампульна для обличчя, зволожувальна з гіалуроновою кислотою Sersanlove 7шт х 2 мл

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 210 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 8 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 8 лет
22 лота

Укрпочта, Новая почта, Еще 1
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою Sersanlove Hyaluronic Acid Beautiful Skin Essence має зволожувальну та приємну для шкіри текстуру, прозору та легко поглинається, зволожує та прикрашає шкіру, відновлює шкіру, допомагає поліпшити сухість шкіри, робить шкіру сяючою та еластичною.

Об'єм: 14 мл (7 ампул по 2 мл)

Термін придатності до 25.10.2023

Основні інгредієнти:

Гіалуронова кислота - активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження.

Бета-глюкан - знімає запалення, усуває почервоніння, сухість і печіння. Зменшує вираженість зморшок і шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф.

Екстракт бусенника звичайного - має сильну регенерувальну дію, допомагаючи загоювати рани, знімати запалення і подразнення.

Спосіб застосування:

Натисніть на верхню частину ампули, вставте дозувальну гільзу в білу лінію горлечка пляшки й обережно зламайте верх ампули;

знову надіньте дозувальну гільзу на відкриту ампулу;

Злегка двома пальцями стисніть набір для дозування, щоб нанести необхідну кількість есенції на долоню, нанести її на обличчя й акуратно помасажувати до вбирання;

Після використання накрийте кришкою для зберігання свіжою і зберігайте в темряві (рекомендоване дозування становить один флакон на день, протягом 24 годин)