Шампунь + Кондиціонер Insight для збереження кольору фарбованого волосс, (10ml+10ml) - 10 шт. Італія

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 180 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 12 років
25 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Набір пробників Шампунь (10 мл) + Кондиціонер (10 мл) для збереження кольору фарбованого волосся .

В лоті 10 наборів (10 шампуня та 10 кондиціонера)

Загальний об'єм:

Шампунь - 100 мл

Кондиціонер - 100 мл

Шампунь для збереження кольору фарбованого волосся

Сяючий і насичений колір волосся можна зберегти протягом тривалого часу, якщо придбати спеціальний шампунь для захисту пофарбованого волосся. Італійська компанія Insight зуміла розробити збалансований склад, який добре очищує і не дозволяє фарбі вимиватися та тьмяніти під променями сонця.

Colored Hair Protective Shampoo містить вітаміни (А, Е) та натуральні інгредієнти. Ці складові зволожують, доглядають, розгладжують волосся, дарують йому блиск, захищають від шкідливого впливу лужних елементів фарби. Шампунь добре впливає і на шкіру голови. Шампунь Colored Hair Protective дозволяє надовго зберегти насиченість кольору після фарбування. Згодом, після використання засобу волосся виглядає просто чудово, а зачіска стає об'ємною та неповторною.

Кондиціонер для збереження кольору фарбованого волосся

Цей засіб допомагає захистити пофарбоване волосся від негативного впливу сонячних ультрафіолетових променів та вітру. Colored Hair Protective Conditioner є унікальним продуктом, який ідеально доглядає за фарбованим волоссям. Його формула наповнює кожну волосину здоров'ям і силою. Яскравість тону залишається практично такою ж, як у перші дні після колорування. Колір не тьмяніє, а навпаки, отримує неймовірний блиск.

Структура волосся не псується. Також при регулярному застосуванні волосся пом'якшується і тому стає більш слухняними під час моделювання зачісок або звичайному розчісуванні.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Строк придатності до 03/25