Рюкзак як новий!

Стартовая цена - 1000 грн

Блиц-цена - 1200 грн

Шаг ставки - 20 грн

Торги закрыты


На Кашалоте 11 лет
0 лотов

Укрпочта, Новая почта, Еще 1
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Повний опис від виробника:

Шкільний каркасний рюкзак Kite K20-531M-4 виконаний із міцного поліестеру. Дизайн ніби створений для маленької принцеси. З таким милим другом-котиком легко буде завести нових друзів у школі та швидко адаптуватися серед однолітків. Стильна підвіска у вигляді корони ідеально доповнює дизайн. Дизайн ніби створений для маленької принцеси. З таким милим другом-котиком легко буде завести нових друзів у школі та швидко адаптуватися серед однолітків. Стильна підвіска у вигляді корони ідеально доповнює дизайн. Рюкзак Kite зовні: Ортопедична спинка Ergo Kids з подушечками, що "дихають". Анатомічні лямки правильної S-подібної форми. Висота спинки регулюється – рюкзак "зростає" разом з дитиною.

Нагрудний ремінь з надійними фіксаторами забезпечує щільне прилягання рюкзака до спини. Ущільнена ручка, а також ручка-петля. Посилене прогумоване дно з ніжками легко миється і допомагає зберегти стійкість рюкзака. Світловідбивні елементи з усіх боків рюкзака - дитину видно на дорозі у темну пору доби. Рюкзак Kite всередині: 2 відділення. Кишені: 1 внутрішня, 2 бічних із сіточки. У них легко міститься пляшечка для води або термос. Внутрішні роздільники для книг та зошитів. Органайзер для канцелярського приладдя та ключниця всередині переднього відділення. Матеріал: міцний поліестер. Пройшов складні тести на зносостійкість та розриви.Зберігає свої властивості та естетичний зовнішній вигляд тривалий час. Надійна фурнітура - замки легко та плавно відкриваються.

Від себе добавлю, що це дуже крутий, якісний і крепкий рюкзак. Не пожалкуєте.

Він як новий. Дочка рік відносила і жодних нарікань. В класі він був самий оригінальний. Рік простояв без носки через дистанційне навчання. В позаминулому році купували вдвічі дорожче.