Розпродаж!!!гібридна ccfl+led лампа 36w Quick nail lamp Diamondуфа лампа для манікюру

Стартовая цена - 50 грн

Блиц-цена - 100 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 7 лет
120 лотов

Укрпочта, Новая почта, Еще 2
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

  • Состояние б/у

була у використанні пів року. Розпродаж у звʼязку із закриттям студії. В наявності є ще.

Лампа предназначена для полімеризації гель-лаків (шелак), нарощування нігтів і будь-яких покриттів, до складу яких входить гель (наприклад, біогель).CCFL лампи мають 2 типи джерел світла: світлодіоди (LED — light emitting diode) і флуоресцентні лампочки з «холодним катодом» (CCFL ― cold cathode fluorescence lamp). Завдяки цьому цей вид ламп ідеально просушує всі покриття, тому що лід-лампочки міцно закріплює гель зверху, а УФ-лампочки просушують його зсередини. Поверхня всередині лампи — дзеркальна.

Кристал багатогранник УФ LED+CCFL — гібридна лампа для нігтів, що має 1 лампу CCFL (з холодним катодом) потужністю 12 Вт і 12 над яскравих LED-світлодіодів потужністю 24 Вт. Лампа призначена для сушіння всіх типів гелю: біогель, гель-лаки (зокрема Shellac), звичайні гелі та LED гелі. Завдяки спіральній ССФЛ УФ лампі сушить абсолютно всі гелі. У такій лампі для просушування гелю досить 30 секунд.

УФ LED Лампа (Ультрафіолетова LED лампа) — світлодіодна ультрафіолетова лампа для нігтів. Це лампа нового покоління, яка не вимагає заміни ламп, не має шкідливого впливу на шкіру, а також полімеризує біогелі та гель-лаки за лічені секунди. LED лампи енергоощадні та розраховані на 50000 годин роботи без заміни ламп (5-6 років безперервної роботи).

УФ CCFL Лампа (Ультрафіолетова ССФЛ лампа) — флуоресцентна лампа з холодним катодом. Призначена для всіх видів гелю: твердого гелю, біогелю та гель-лаку. Тривалий термін експлуатації, висока яскравість і потужність. Економія електроенергії до 70%. CCFL лампа розрахована на 50000 годин роботи (5-6 років безперервної роботи).

Лампа виготовлена в незвичайному дизайні, у формі багатогранника з якісного пластику чорного кольору з дрібним мікроблеском. Кнопки керування лампою розташовані на задній частині панелі, тут є кнопка вмикання/вимикання, а також три кнопки, що відповідають за вибір таймера на: 10, 30 і 60 секунд.

Розмір лампи дає змогу просушувати одну руку (п'ять пальців), також є знімне дно (кріпиться за допомогою вмонтованих магнітів) для зручного використання лампи під час педикюру.