Редька Дайкон 50+ насінин

Шаг ставки - 5 грн

Ставки принимаются до 8 окт. 12:44


На Кашалоте 13 лет
36 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Редька Дайкон,длінноплідна редька чи длінноплідний редис (японська), у якої корнеплоди достигають до 30 см в Редька білого кольору.

Дайкон - це дуже смачна редька. Її м'якоть плотна, біла, сочна. Вона підходить для свіжого вживання та для салатів. Підходить для кулінарної переробки.Чудово храниться всю зиму. Дайкон являється самим популярним в Японії овочем, вирощуваним

тут болєє тисячі років. Японці,

як відомо, стороникі правильного підхода до вибору продуктів для щоденного столу. Вони включають редис в свій раціон так часто, як ми картоплю.Це не дивно - дайкон підходить просто ідеально для сторонників здорового харчування.

Основні цінні властивості редьки дайкон – це низький вміст калорій и високий вміст ферментів, вітамінів та мінералів.На відміну від звичайної редьки, горчинка в дайкон відсутня, м'якоть ніжна та сочна, та на вкус не гостра.Дайкон - кладезь макро- и мікроелементів, таких как: кальцій, калій, магній, йод, селен, залізо, фосфор, мідь, натрій та др. Коренеплоди содержать вітаміни С, РР, та майже всі вітаміни групи В, а також - натуральний полісахарид и пектин.Тому регулярне вживання редьки дайкон допомагає піддержувать здоровими легкі, печінку, сердце, нормальний состав крові; знижує рівень сахара в крові,рівень холестерина та ризик развитку раку; допомагає боротися з втомою, нормалізує давленіє,допомогає боротися з вірусами та бактеріями. В лоті 50+ насінин. Насіння своє, 2024 рік збору.Пакую в зіп пакети.Доставка Новою поштою , укрпоштою. Оплата за доставку при отриманні.