Quali-C, вітамін С, 1000 мг, 60 рослинних капсул

Стартовая цена - 135 грн

Блиц-цена - 160 грн

Шаг ставки - 5 грн

Торги закрыты


На Кашалоте 9 лет
15 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Вітамін C, Quali:registered:-C від Lake Avenue Nutrition

Містить аскорбінову кислоту Quali®-C

Підтримує здорову імунну реакцію*

Підходить для вегетаріанців

Не містить глютену, ГМО та сої

Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)

Вітамін C є важливою частиною добре збалансованого раціону, але іноді може бути складно отримати достатню кількість цього вітаміну лише з їжі. Вітамін C Quali®-C від Lake Avenue Nutrition полегшує щоденне приймання достатньої кількості вітаміну C, що допомагає підтримувати нормальну імунну реакцію*.

Переваги вітаміну C

Наш організм використовує вітамін C різними способами, щоб підтримувати важливі для здоров’я функції. Вітамін C не тільки відіграє вирішальну роль у роботі імунної системи, а й діє як антиоксидант і навіть може допомогти організму виробляти додаткові антиоксиданти, як-от токоферол*. Крім того, вітамін C необхідний для синтезу колагену — важливого білка в сполучних тканинах, що також сприяє загоєнню ран*.

Вітамін C від Lake Avenue Nutrition містить аскорбінову кислоту Quali®-C, яка виробляється в Шотландії та відома своєю високою якістю. Добавка не містить глютену, ГМО та сої, а також підходить для вегетаріанців. За умови приймання згідно з рекомендаціями продукту вистачає приблизно на 2 місяці споживання.