Полуниця Маршал середньої стиглості 15- ть саджанців в лоті

Шаг ставки - 5 грн

Ставки принимаются до 15 окт. 12:26


На Кашалоте 7 лет
15 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Полуниця середньої стиглості. Фото мої.

Полуниця Маршал - сорт середньораннього терміну дозрівання, що має тривалий період плодоношення та високий рівень врожайності - до 900 г з куща. Ягоди великі, глянцеві, яскраво-червоного кольору, мають широку клиноподібну форму і вагу в середньому 40-60 г, але можуть сягати ваги 90 г. Плоди мають солодкий смак з кислинкою і виражений суничний аромат. М'якоть має середню щільність, завдяки чому сорт не особливо транспортабельний.

Завдяки зовнішній привабливості полуниця Маршал має хороші комерційні характеристики і високу ринкову вартість. Це сорт універсального використання: плоди однаковою мірою підходять для заморозки, консервування, вживання у свіжому вигляді.

Під час садіння полуниці її підгодовують золою. Тому у перший рік після посадки рослини, її більше підживлювати не потрібно. На другий рік можна підгодовувати рослину як мінеральними, так і органічними добривами, третього року підгодовують мінеральними добривами.

( Я підгодовую дріжжями) Замочіть у 500 мл теплої води 200 г свіжих дріжджів. Через 20 хвилин цю суміш розчиніть в 9 літрів рідини та можна поливати кущі. Дріжджові підгодівлі потрібно вносити три рази за сезон, але не більше: коли з'являються бутони, починається цвітіння; на початку плодоношення; після плодоношення.