Ніжний бюстгальтер з мереживом від Tchibo Німеччина , розмір 80С

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до завтра, 21:09


На Кашалоте 1 год
29 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Нижня білизна та нижня білизна для гарного самопочуття

Цей бюстгальтер із чашками має безшовні легкі чашки та кісточки, за допомогою яких він м'яко утворює гарне декольте. Він зроблений з м'якої мікротасової якості з шовковистим блиском, а суміш еластану забезпечує стабільність розмірів, зручну посадку та додатковий комфорт.

З ніжним мереживом

М'які філіжанки бюстгальтера оздоблені ніжним мереживом, а невелика льняна петля додає гарний візуальний акцент. Для оптимального припасування ширина ремінця та застібки збільшена відповідно до розміру чашки, а застібка-гачок SoftSeal® можна відрегулювати 3 рази.

колір

Бордо червоний

матеріал

88% поліамід (PA), 12% еластан (LYCRA®)

мереживо 90% поліамід (PA), 10% еластан (LYCRA®)

сітка 85% поліамід (PA), 15% еластан (LYCRA®),

підкладка 100% поліестер

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!