Набір хімії для ванної кімнати. 750 мл ,750 мл Німеччина

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 200 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 6 лет
168 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

1.Денкміт - Засіб для чищення вапняного нальоту та іржі унітазу

Потужний мийний засіб, спеціально розроблений для боротьби з вапняним нальотом та іржею в туалетах. Його формула забезпечує ефективне видалення навіть найстійкіших забруднень, підтримуючи гігієнічну чистоту і свіжість ванної кімнати. Основна перевага продукту полягає в його здатності справлятися з важкими відкладеннями. Засіб активно діє проти бруду, іржі, вапняного нальоту та сечових каменів. Завдяки сильній комбінації активних речовин, він ефективно і ретельно очищає унітаз, залишаючи його блискучим і ідеально чистим.

2. Засіб для чищення душових кабін Astonish daily shower shine 750 мл

Очищувач Astonish daily shower shine був спеціально розроблений британськими вченими для підтримки блискучою чистоти душових кабін.

Блискуча чистота, ніяких кам'яних відкладень, цвілі і мильного нальоту на душовій кабіні. Простота використання вас приємно здивує - досить лише розпорошити засіб ... і все! Не потрібно терти і змивати! Якщо використовувати засіб Astonish регулярно - тоді душова кабіна буде в порядку завжди! Адже розумна формула спрея працює на випередження: вона захищає душ від кам'яного і мильного нальоту і бруду, та ще й запобігає їх подальшу появу. А ще, завдяки екологічному складу, засіб безпечний для здоров'я і навколишнього середовища. Підходить для використання в будинку, де є діти або люди, схильні до алергії на побутову хімію.

Терміни ідеальні