Набір форм для варіння яєць без шкаралупи Eggies 6шт

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до 5 окт. 07:22


На Кашалоте 12 лет
224 лота

Укрпочта, Новая почта, Еще 1
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Набір форм для варіння яєць без шкаралупи Eggies є універсальним помічником хорошої господині на кухні. Завдяки даного приладу можна сміливо експериментувати і радувати себе, коханих і близьких людей. Можна виготовляти не тільки зварені в круту яйця, але і робити оригінальні омлети, фаршировані яйця, заливні яйця і яйця пашо. Просте блюдо, як зварені яйця, буде не тільки цікавим, але і легким. Ви подумаєте, а що важкого в тому, щоб зварити яйця. А ось і відповідь вам: мало кому вранці, щоб поснідати вистачить часу для того, щоб чекати 10 хв поки яйця зваряться, а потім ще чекати поки вони охолонуть. Тому форми для варіння яєць без шкаралупи Eggies допоможуть скоротити вам час і не чистити шкаралупу від зварених яєць.

Також дана продукція є відмінним способом для виготовлення швидкої, легкої і смачної закуски до вашого святкового столу.

Застосування: все досить просто. Є шість пластикових контейнерів, в які розбиваються яйця. Можна варити окремо білки або жовтки, для цього додається спеціальна ложечка. Для приготування досить опустити в киплячу воду контейнер і почекати пару хвилин. Потім акуратно дістати зварені яйця, і їхня форма залишиться стандартною. Перед приготуванням можна додати будь-які спеції на смак, зелень, сир і все, що завгодно, надавши страві більш цікавий смак. Мити формочки можна навіть в посудомийній машині, так як вони виготовлені з високоякісного харчового пластику.

У контейнерах можна готувати не тільки яйця, але й желе або заливне.

Вміст контейнера матиме плоску основу та яйце або желе можна красиво викладати на тарілку.

В наборі 6шт. форм і спеціальна ложечка