Мультівітаміни для дітей Kids Gummies Multivitamin (60 жув. цукерок)

Стартова ціна - 295 грн

Бліц-ціна - 315 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
34 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

California Gold Nutrition KIDS Gummies Multivitamin - це спеціально розроблені жувальні вітаміни для дітей, які забезпечать здоров'я та зростання дітей та гарний настрій. Цей продукт стане надійною опорою для зростання і розвитку, а так само підтримка імунітету у дітей.

Особливості продукту:

Повний Комплекс Вітамінів: добавка містять широкий спектр важливих вітамінів та мінералів, необхідних для нормального зростання та розвитку дитини.

Підтримка імунітету: Продукт містить вітамін С, який зміцнює імунну систему та допомагає захистити організм дитини від впливів навколишнього середовища.

Турбота про зуби: Жувальні цукерки вітамінів різноманітних смаків не тільки корисні, але й забавні. Вони також підтримують здоров'я ясен та зубів.

Розвиток Мозку та Кісток: комплекс включають важливі елементи для розвитку розумових здібностей і кісток, що особливо важливо в період активного зростання.

Натуральні Інгредієнти: Продукт містить натуральні ароматизатори та барвники апельсина, полуниці та вишні, що робить його безпечним та смачним вибором для дітей.

Спосіб застосування та дозування: Дітям від 4-х років рекомендується вживати по 2 жувальні цукерки