Мультиварка Redmond rms-pm4507, у використанні не була, але треба помити

Стартовая цена - 20 грн

Блиц-цена - 1700 грн

Шаг ставки - 20 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 6 лет
168 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Мультиварка Redmond RMC-PM4507

У використанні не була,але її треба добре ПОМИТИ, на фото видно,стояла 2 роки, працює відмінно

Тип: Мультиварка-скороварка. Загальний об'єм чаші: 5 л. Кількість автоматичних програм: 6. Потужність нагрівального елемента: 900 Вт.

У мультиварці-скороварці REDMOND RMC-PM4507 час приготування встановлюється вручну за допомогою механічного таймера (діапазон регулювання — від 0 до 90 хвилин).

У разі закритого парового клапана в робочій камері приладу нагнітається високий тиск — пристрій діє як класична скороварка. Водночас час приготування страв скорочується приблизно вдвічі, внаслідок чого їжа зберігає максимум корисних властивостей. У режимі скороварки зручно варити каші, супи, тушкувати або готувати на парі м'ясо, птицю, овочі, рибу або морепродукти, манти, хінкалі, варити холодець або заливне.

З відкритим паровим клапаном під час приготування їжі в робочій камері зберігається тиск, близький до нормального атмосферного, і прилад може використовуватися як мультиварка. У такому режимі ви можете робити смачну домашню випічку, запікати м'ясо, птицю або рибу у фользі, нарешті, просто смажити продукти в чаші, як на сковороді, знявши кришку пристрою.

Для вашої зручності на шкалі механічного таймера вказані назви типів страв або способів приготування, що приблизно відповідають тій чи іншій тривалості температурного оброблення продуктів. Конкретніші рекомендації з установлення часу приготування ви знайдете в посібнику з експлуатації виробу або в доданій книзі рецептів.

5-рівнева система захисту

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-PM4507 має багаторівневу систему захисту. Якщо пристрій використовується як скороварка, обрана програма запрацює тільки після закриття кришки, водночас кришка буде заблокована. Якщо тиск у робочій камері перевищить допустиму межу, автоматично відкриється пружинний клапан скидання тиску. Під час перевищення в робочій камері заданого значення температури спеціальний обмежувач перериває роботу нагрівального елементу доти, доки температура не опуститься нижче необхідного рівня. На випадок критичних збоїв у роботі мультиварки-скороварки прилад забезпечений додатковими механізмами скидання тиску та захисту приладу від перегрівання.