Люксовий!Біоампунь твердий регенерувальний для посіченого волосся Олива та Білок Гороха 60 г

Стартовая цена - 45 грн

Блиц-цена - 185 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 2 раза

Торги закрыты


На Кашалоте 2 года
58 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Дивіться інші мої лоти.Строк до 05.2024.Екологічність, ресурсозбереження й 0% пластику в новому твердому форматі екошампуню для волосся. Економніша витрата та компактніші розміри засобу відповідають принципам zero-waste та усвідомленого споживання. З натуральною косметикою SANTE ти красива без шкоди для твого здоров'я і здоров'я планети. У складі твердого шампуню підібрані найефективніші натуральні інгредієнти рослинного походження для відновлення посіченого волосся. Білок гороху — природний будівельний матеріал для волосся, чиї молекули проникають під лусочки волоса в місця з втраченим білком і заповнюють ці прогалини. Унаслідок цього відновлюється структура волосся й запобігає його ламкості. Суміш олій оливи, солодкого мигдалю, ши та какао забезпечує ультрасильне живлення від коренів до кінчиків. Морська сіль зменшує жирність у прикореневій зоні волосся, посилює кровообіг і в такий спосіб прискорює ріст волосся. Нормалізуючи шкірно-жировий баланс, шампунь із морською сіллю є прекрасним профілактичним засобом від лупи. Ніжна пінка дбайливо очищає волосся. Підходить для всіх членів сім'ї.

Сертифіковано міжнародними екоорганізаціями NaTrue и Vegan.

Не містить парабенів, нафтопродуктів, ЕДТА, SLS (Лаурилсульфат натрію), синтетичних барвників і ароматизаторів.

Спосіб застосування: акуратно втирайте шматочок мила в мокре волосся. Помасажуйте шкіру голови та волосся до утворення піни. Ретельно промийте волосся водою.

Склад: коко сульфат натрію, цетеаріловий спирт, морська сіль, гліцерин, лимонна кислота, тальк, олія какао*, пептид гороху, інулін, оливкова олія*, мигдальна олія, олія ши*, парфум**, аргінін, фільтрат кореня редису/леконостінка, вода, ліналоол**, лимонен***, бензил саліцилат**, гераніол**, цитраль**, CI 77492 (оксиди заліза).

* з органічної сировини

** натуральні ефірні олії

Отзывы

Дякую чудовому продавцю