кульки для холодильнику антизапах.

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 100 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 4 года
160 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Часто у разі різноманітності продуктів у холодильнику запахи змішуються. Крім того, не завжди виходить вчасно викинути прострочені продукти, що вражають неприємними запахами своїх «соседей».

Якщо Ви хочете зберегти Ваші продукти свіжими та вільними від сторонніх запахів, необхідно придбати набір поглиначів запахів.

Призначений для поглинання неприємних запахів не тільки в холодильниках, але й в інших місцях, де це актуально: на полицях або в амбарі. Одна кулька розрахована на об'єм холодильника до 100 л і ефективно діє до двох місяців.

Матеріал: пластик, силікагель.

Всередину кулі поміщений пакет із поглиначем запахів. Така куля позбавить вас неприємного запаху в холодильнику на кілька місяців. Рекомендується класти одну кулю в морозильну камеру й один головний відсік холодильника. До набору входять 3 кулі, кожен із яких може слугувати Вам упродовж 6-9 місяців, заощаджуючи кошти для дезодорування холодильника та зберігаючи якість і користь харчових продуктів.

Компактність пристроїв дає змогу з легкістю поміщати його в будь-який відсік холодильника, навіть перевантаженого продуктами.