Костюмные брюки Hugo Boss в состоянии новых

Шаг ставки - 20 грн

Ставки принимаются до завтра, 21:49


На Кашалоте 10 лет
17 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

ИНФОРМАЦИЯ О ТОВАРЕ

Застежка: крючок, молния

Цвет: темно-синий

Карманы: четыре кармана

размер один

состав ткани на фото

rayon — виготовлена з просто віскозного волокна;

Тканина «Rayon» – це полотно з хімічного волокна, яке вважається найбільш натуральним з наявних в даний час. У дослівному перекладі з англійської це слово означає «штучний шовк, віскоза».

Текстиль «rayon» зберігає корисні властивості природних волокон і володіє тими ж характеристиками, що і штучний шовк і при цьому чудово поєднує в собі особливості натуральних матеріалів і синтетики.

Міцність і зносостійкість. Полотно не поступається в цьому багатьом натуральним тканинам: воно набагато міцніше вовни, але при цьому більш слабке, ніж натуральний шовк або бавовна. Завдяки цьому буде служити довго.

Пружність і еластичність. Тканина прекрасно витримує багаторазові згини, не мнеться, але може деформуватися при сильному натягу.

Гладкість. Одяг з маркуванням «rayon» дуже приємна на дотик і не викликає незручності при зіткненні з шкірою.

Легкість. Тканина дуже тонка і добре пропускає повітря

Вперше поява волокна район було спрогнозовано Гуком в XVII столітті. Це англійський натураліст, який вивчав природний процес перетворення целюлози тутового дерева з допомогою шовковичного хробака в дві шелковинки. Завдяки своїм дослідженням, Гук зробив відкриття, яке пізніше було запатентовано, як технологія штучного виготовлення тканини під назвою rayon. Сьогодні, природна технологія точнісінько перенесена на сучасний лад.

замеры на фото

РАЗМЕР В НАЛИЧИИ ОДИН

оригинал

Вопросы до ставки

Первое фото с официального сайта

возврат не делаю