Корейський консилер Enough сollagen сover тip сoncealer № 01 light beige

Стартовая цена - 40 грн

Блиц-цена - 65 грн

Шаг ставки - 5 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте меньше года
0 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет, Наложенный платеж
Возврата и обмена нет

О товаре

  • Состояние б/у

Розпечатаний, але жодного разу не використаний. Свотч показав, що тон не мій.

Консилер призначений для маскування точкових недоліків шкіри. Ефективно приховує почервоніння, синці під очима, пігментацію, шрами, прищики, дрібні зморшки і недоліки. Консилер також зволожує шкіру і захищає її, запобігаючи запалення.

Основні компоненти:

Гіалуронова кислота - насичує шкіру вологою і перешкоджає її втрати, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя, робить шкіру м'якою і пружною.

Гідролізований колаген - підвищує еластичність і пружність шкірного покриву, запобігає появі зморшок і провисання шкіри, створює невидимий вологоутримуючий шар на поверхні шкіри, перешкоджаючи зневоднення і випаровуванню вологи з клітин шкіри.

Колаген бореться зі зморшками, робить глибокий зволожуючий ефект, усуває сухість і лущення, нормалізує роботу залоз, моделює овал обличчя.

Завдяки рідкій текстурою, консилер добре розтушовується, нашаровується, не забиває пори і зморшки, не скочується, не підкреслює лущення і сухість. Ідеально лягає на шкіру, приховуючи її недоліки - м'який аплікатор-спонж набирає потрібну кількість і допомагає рівномірно наносити засіб.

Отзывы

Товар соответствует описанию. Спасибо! Удачных сделок!