Книга відсканована на пружині Як я дорослішаю. Посібник для хлопців.

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до 12 нояб. 22:35


На Кашалоте 3 года
20 лотов

Укрпочта, Новая почта
Наложенный платеж
Возврата и обмена нет

О товаре

Книга відсканована на пружині, формат А4 , кольорові сторінки, 48 сторінок , кожна сторінка окремо.

Анотація "Як я дорослішаю. Посібник для хлопців", Філ Вілкінсон

Дорослішати — круто! Але водночас це трішки хвилююче і навіть лячно Як усе це відбуватиметься? Чого чекати? Чи з усім вдасться впоратися? Не хвилюйся! Найкраще, що ти можеш зробити, аби підготуватися до підліткового віку, — це дізнатися, як саме змінюватимуться твої тіло і почуття.

Одна з найкращих книг для хлопчиків про дорослішання, яка підготує дитину до сповненого змін підліткового життя — це “Як я дорослішаю. Посібник для хлопців”. У виданні доступно та легко пояснені найбільш важливі та цікаві теми, що турбують хлопців: що таке статеве дозрівання, як підтримати впевненість у собі, як з’являються діти та багато інших.

Книжка вміщує основи з фізіології статевої системи хлопців та дівчат, а також розповідає про особливості статевого дозрівання хлопців. Тож із нею ваша дитина буде повністю озброєна знаннями, які допоможуть зрозуміти, що відбувається з організмом у підлітковому віці. Про піт, запахи та особисту гігієну, прищі на шкірі, волосся на тілі, зміну ваги та зросту — багато корисної інформації про фізіологічні процеси в організмі хлопців-підлітків є у книжці «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців» Філа Вілкінсона.

Окрім того, у тут зібрано безліч корисних порад, що допоможуть підлітку налагодити стосунки з однолітками, упоратися з почуттями та бути чуйним до почуттів та емоцій інших людей.

Книги для дітей про дорослішання та підліткові зміни — важливий складник виховання дитини та її пізнання світу.