калиновий джем без варки

Стартовая цена - 90 грн

Блиц-цена - 140 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 2 раза

Торги закрыты


На Кашалоте 5 лет
189 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет, Оплата наличными
Возврата и обмена нет

О товаре

Джем з калини — українські традиції на нашій кухні

Калину називають офіційним символом української культури, її зображують на вишиванках, про неї складали свої поеми великі письменники і складали пісні. Красива червона ягода відвіку асоціювалася з красою і міцним здоров'ям і це чиста правда! Калинове варення містить цілий спектр незамінних речовин, які потрібні нашому організму. Якщо у свіжому вигляді ягідка відрізняється специфічним смаком і ароматом, то в засахаренным вигляді – це справжній делікатес, який люблять діти і дорослих.

Завдяки мінімальній термічній обробці, ягоди в банку зберігають практично всі корисні властивості, а саме:

1. Справжній порятунок для ослабленого імунітету. Десерт зміцнює захисні функції організму, що особливо важливо в період застуд. Кілька ложок варення з гарячим чаєм, і ви можете забути про кашлі і нежиті.

2. Потужний жовчогінний ефект – поліпшення роботи печінки і жовчного міхура.

3. Профілактика руйнування клітин і загальне омолодження організму. Калина – природний гепатопротектор для захисту клітин печінки та їх омолодження.

4. Нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту. Зняття хворобливих відчуттів, метеоризму, боротьба з корозією слизових оболонок. Допомогу в лікуванні виразкової хвороби.

5. Поліпшення стану шкіри, нігтів, волосся. Якщо є проблеми з епідермісом, такі як нерівний тон, запалення – невелика кількість варення з калини допоможе виглядати більш привабливо.

6. Допомогу в лікуванні таких захворювань, як гепатит, анемія, печія. Калина має позитивний вплив на густоту крові, а саме згортання проти кровотеч, тому її слід обережно вживати людям з підвищеним згортанням.

7. Профілактика онкологічних захворювань. Антиоксиданти виводять з організму токсини і шлаки, а також зупиняють передчасне старіння.

в лоті 0,5 літра

Зберігати в холодильнику!