Ірис вузьколистий

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до завтра, 22:58


На Кашалоте 7 лет
1 лот

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет, Наложенный платеж
Возврата и обмена нет

О товаре

Опис

Ірис вузьколистий - багаторічна рослина, що досягає висоти 70-110 см.Листя зазвичай значно коротше стебла, лінійне, зелене, не жорстке, до 50-80 см завдовжки і 4 см шириною .Квіти характерні для ірисів, кожна квітка 4-7 см в діаметрі, фіолетово-сині, часто з блідо-молочним або жовтуватим центром, з зовнішніми частками характерної видовженої форми. Вузьколисті іриси вимагають мінімального догляду і є одними з найбільш витривалих багаторічних рослин.

Терміни цвітіння приблизно збігаються з термінами цвітіння бородатих ірисів.Вибір місця розташування: вузьколистим ірисам потрібен південь і більше прямого сонячного світла і помірно вологий грунт.Посадку здійснюють таким чином, щоб від верхньої частини кореневища до поверхні грунту було близько 2 см. У районах з холодним кліматом рекомендується осіннє мульчування грунту. Дуже сприятливий до засухи, не боїться тіні. Ним дуже гарно прикрашати штучні водойми, так як він завжди зелений до самих морозів. Кусти дуже гарно тримають форму не розпадаються, листя ніколи не жовтіє даже якщо сильна засуха.

Старі рослини можуть бути розділені і пересаджені, коли погіршується їх цвітіння, це як правило у віці 4-10 років. Восени, після відмирання листя, їх рекомендується зрізати і видаляти з саду . Кустики розсади дуже гарні, 2-х річні, коренева система відкрита.