Хорватія. Дуже смачні сардинки з перчиком чілі або з лимоном(на вибір 1) 105 грам

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 70 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 10 лет
11 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Хорватія. Дуже смачні сардинки з перчиком чілі 105 грам.Сардини Adriatic Queen з перцем чилі в маслі - це смачне та поживне морське частування, готове до вживання. Цей продукт обсмажений і упакований у зручну консервну банку.

Сардини - це популярна рибна закуска, яка може задовольнити смакові переваги поціновувачів морепродуктів. Мають насичений смак і апетитний аромат, що робить їх приємними для вживання.

Їх можна вживати як самостійну закуску, додавати до салатів, бутербродів або використовувати як начинку для пирогів і сендвічів. Варіативність робить їх універсальним продуктом на кухні.

Створюються з використанням натуральних інгредієнтів, що може бути важливим для тих, хто віддає перевагу натуральним продуктам без зайвих добавок. Консервовані сардини мають довгий термін придатності, що робить їх зручними для зберігання і використання. Вони можуть бути хорошим рішенням для приготування швидких і смачних страв.Хорватія. Дуже смачні сардинки з лимончиком) 105 грам.Сардини Adriatic Queen - поживний і корисний продукт.

Мають видатний смак і аромат, що робить їх справжнім задоволенням для вашого смакового барахла. Це ідеальне поєднання м'якої текстури та багатого смаку. Продукт виготовляється з натуральних інгредієнтів, без додавання штучних консервантів, барвників або ароматизаторів. Це гарантує, що ви отримуєте натуральний продукт із максимальним збереженням поживних властивостей.

Вона має ключ для легкого та швидкого відкривання, що робить використання продукту зручним та без зайвих зусиль.На вибір одні.