Геоборд для вивчення таблиці множення

Стартовая цена - 159 грн

Шаг ставки - 20 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 12 лет
3 лота

Укрпочта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

  • Состояние б/у

Хочете, що ваша дитина розуміла таблицю множення, а не просто «зазубрила» її як 90% дорослих?

Тоді авторський Геоборд (монодошка) з інтегрованою таблицею множення – саме те що вам потрібно. Переможець всеукраїнської олімпіади з педагогіки не тільки інтегрував геоборд з таблицею множення, але й підготував в інструкції до геоборду методичні рекомендації.

Геоборд (або математичний планшет) це чудовий гра, що допомагає розвивати у дитини такі необхідні якості як просторову уяву, фантазію, вміння працювати за схемою, вміння самостійно приймати рішення.

Відомо, що розвиток клітин головного мозку людини завершується практично на 70% до 3 років. А у дітей до 6 років – розвиток клітин завершує формування майже на 90%. Не втрачайте дорогоцінний золотий годину розвитку, нехай ваша дитина проведе його з задоволенням і користю.

Геоборд це гра, яку можна використовувати починаючи з 3-х років. У цьому віці розвивається дрібна моторика, уважність і уява. Покажіть дитині як просто одягаються гумки і дозвольте створити перші самостійні картини. Як правило, у віці 3-х років це будуть звичайні лінії. А можливо ваш малюк вже зможе робити візерунки?. Грайтесь з дитиною, створюючи цифри і літери. Запитуйте про те, що у вас вийшло. Розвивайте пізнавальні процеси. Окрім аудіо і візуальної пам'яті у дитини в такому віці добре працюватиме і механічна пам'ять. Адже ті, що створен своїми руками є ятовується найкраще.

У трішки старшого віці (4-7 років) дитина може створювати малюнки за схемою та створювати свої власні образи. Підбадьорюйте дитину, фотографуючи створені нею нові фрази об'єкти. Дитині буде приємно, що вона є частиною створення чогось нового, чого немає в інструкції. При цьому ігрова форма комунікації з дитиною формує радість і задоволення від процесу. Тому це є чудовими стимулами для подальшої гри і розвитку, з використанням корисних ігр.

Як щодо гри на годину? Діти, яким вже не складно повторювати малюнки за схемами, можуть отримати новий цікавий виклик. Запропонуйте засікти час, за який дитина створила певний перелік картинок. Наступного дня включіть секундомір і запропонуйте перемогти власний годину, створюючи ті самі малюнки. Це буде цікаво не тільки дітям