Гель для інтимної гігієни Avon Care Intimate 250 мл Один на вибір! Багато лотів!

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 90 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
517 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ОДИН НА ВИБІР!!!!

Гель для інтимної зони Avon Care Intimate - надзвичайно ніжний косметичний засіб для регулярного використання, навіть для щоденного догляду за чутливою шкірою. Він чудово подбає про найделікатніші частини вашого тіла, завдяки чому шкіра буде ретельно очищена, максимально освіжена та належним чином зволожена, а також вільна від подразнень.

1.Гель для інтимної гігієни Avon Care Intimate з екстрактом ромашки ефективно очищає та освіжає інтимні зони, усуваючи відчуття сухості. Косметичний засіб допомагає підтримувати відповідний pH, що особливо важливо для підтримки здорової бактеріальної флори та запобігання інфекціям.

2. Пом'якшувальний засіб для жіночої інтимної гігієни заспокоює чутливу шкіру і підтримує рН-баланс. Позитивні якості: без ароматизаторів гінекологічно протестовано свіжість протягом дня клінічно перевірено

3.Гель для інтимної гігієни Avon Care Intimate з вітаміном Е ефективно очищає та освіжає інтимні зони, усуваючи відчуття сухості. Косметичний засіб допомагає підтримувати відповідний pH, що особливо важливо для підтримки здорової бактеріальної флори та запобігання інфекціям.

Об'єм 250мл

БАГАТО ЛОТОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БАГАТО ЛОТОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!