Фірмен. Adidas - ориг. спорт. костюм роз. XL ріст. 198 Читайте опис. Багато різних лотів.

Шаг ставки - 20 грн

Ставки принимаются до 25 окт. 14:02


На Кашалоте 9 лет
142 лота

Укрпочта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ ДЯКУЮ !Фірмен. Adidas - ориг. спорт. костюм роз. XL ріст. 198 , загалом стан непоганий , без дир , плям , замки всі робочі , але є ньюанси - це в олімпійці в рукавах і внизу рознягнуті резинки , в штанах в одній штанині всередині знизу відірвано кусок підкладки - дивіться фото , а в другій штанині в самому низу підкладка трішки відпорена від зовнішньої костюмної тканини - це все враховано в ціну. роз. XL ріст. 198 але читайте заміри зроблені зовні. ЗАМІРИ - ОЛІМПІЙКА - ширина під мишками - 72 см., ширина в поясі де резинка - 62 см., довжина ззаді від шиї - 75 см., довжина рукава від воротника - 85 см, ШТАНИ - ширина в поясі - 49 - 60 см., довжина - 112 см., довжина шагу - 81 см. Можлива похибка +/- 1 см. Будьте уважні!!! Колір НЕ завжди ідеально передається на фото - тому уточнюйте перед СТАВКОЮ!!

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На тілі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону.

Комісію за не викуп не приймаю.

Ставимо ставки обдуманно! Оплати приймаю в сроки встановлені регламентом сайту. При оплаті враховуйте комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банку.

Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Комбіную лоти безкоштовно.

Гарного дня і вдалих покупок )