Escentric molecules escentric 05 Оригинал!!! Остаток примерно 12ml.Аромат зимы!

Стартовая цена - 50 грн

Шаг ставки - 50 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 12 лет
0 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Escentric Molecules Escentric 05 Оригинал!!! Остаток примерно 12ml.

Неймоверный шлейф, стойкость колассальная.

Как по мне пахнет сосной,к новогодним праздникам идеальный аромат.

Країна походження:Німеччина

Клас:ніша

Стать:для чоловіків, для жінок

Група ароматів:деревний

Характер аромату:свіжий

Ноти:мускус, iso e super, цист, артізанальні молекули квітів, гідеон (зелений жасмин), середземноморський бий, мастикове дерево, лабданум, фрезія, розмарин, амброксан, ялівець, кипарис, кашмеран, ірис, інжир, жасмин, бергамот, базилік, апельсин

Escentric Molecules Escentric 05 — деревно-шипровий аромат, створений у 2020 році знаменитим парфумером Геза Шеном. Він однаково підходить як чоловікам, так і жінкам — романтичним і таким, що цінують індивідуальність. Представляючи його, Геза Шен сказав, що в цій літній композиції він намагався відійти від стандартних акватичних нот. Він вважав за краще відтворити відчуття, коли спекотного літнього дня ти виходиш із моря, по сухій середземноморській траві підіймаєшся на невисокий пагорб, ховаєшся від сонця у тіні пишних крон дерев. Літо, п'янкі аромати квітів і дерев Середземномор'я, радість і чуттєвість вдалося з'єднати, змішати та під оплески презентувати досвідченій публіці.

Початковий акорд звучить стиглим інжиром і нагрітим сонцем інжировим листям, цитрусовою свіжістю апельсина та бергамота, бальзамними нотами розмарину, базиліку та ялівцю, а відтіняє цю пишність камфорність баєвого дерева. Центр композиції складають артиназальні молекули фрезії, іриса та гедіону в обрамленні кипарису та зеленого жасмину. Чуттєва база складена зі шкіряних нот циста, а ще — лабдануму, мускусу, мастикового дерева. Їхню прямоту пом'якшують Iso E Super, кашмеран і амброксан.