♕ Елегантний бюстгальтер з м'якою чашкою від Tchibo(Німеччина), розмір 80C,нюанс

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
1,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нюанс: потрібно прання, виріб запилився при транспортуванні

Бюстгальтер із м’якою чашкою. Нижня білизна для гарного самопочуття

Для особливо високого рівня комфорту цей бюстгальтер із м’якою чашкою виготовлений без кісточок і з легкими м’якими чашками. Він м’яко формує груди та завдяки високому вмісту екологічно вирощеної органічної бавовни забезпечує приємну м’якість на шкірі. Бюстгальтер можна оптимально відрегулювати за допомогою лямок, які регулюються по довжині, і застібки-гачком SoftSeal®, яка регулюється в трьох напрямках, а зручна гумка під грудьми забезпечує ідеальну посадку.

Еластан робить речі особливо стабільними у розмірах, а невеликий бантик додає гарний акцент. Колір: Білий Матеріал: 91% органічної бавовни (з органічного землеробства), 9% еластану (LYCRA®) Підкладка під чашечку 100% поліестер М’яка форма – дуже зручно носити без кісточок

З органічної бавовни

Легко підбиті чашки

Регульовані по довжині лямки

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.