Дуже зручний бюстгальтер від marks & spencer. Розмір 70В

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до 5 нояб. 05:01


На Кашалоте меньше года
31 лот

Новая почта
Предоплата на карту/счет, Наложенный платеж
Возврата и обмена нет

О товаре

Дуже зручний бюстгальтер середнього розміру від Marks&Spencer. Ця модель називається бралет. Досить недавно з'явилася та стрімко завоювала популярність. Суть цієї моделі – абсолютний комфорт без стискання. Зручні чашки без кісточок, які підтримують груди, не стискаючи її. М'які еластичні тканини, що дихають. Все це зробило цю модель дуже популярною.

У цій моделі від Marks & Spencer чашки ущільнені незнімним поролоном, бретели знімні - їх можна перехрестити навхрест на спині. Така модель бюстгальтера дуже зручна з гарною підтримкою та підійде під будь-який одяг.

Як правильно підібрати розмір! Я вказую вам розмір на бирці. Для вашої зручності я перекладаю розмір в українську і ще додатково я вказала вам який розмір см повинен бути під грудьми і обхват самих грудей. Враховуйте, що ущільнені та жорсткі чашки не розтягуються! У вас все вийде!

РОЗМІРИ:

Розмір на бирці:

Англія UK: 32В

Європейський EUR: 70В

Українська: 70В (Обхват під грудьми – 70см; Обхват грудей – 83см)

СТАН: новий, сток

СКЛАД: 43% поліестр; 34% поліамід; 23% еластан

Виробник: Marks & Spencer, Бангладеш

Підписуйтесь на сторінку магазину, щоб стежити за щотижневими оновленнями та акціями!

Щоб не чекати завершення аукціону, ви завжди можете викупити товар за бліц-ціною – аукціон відразу буде закритий і ви зможете оформити замовлення та після оплати товар буде надіслано вам найближчим відправленням!