☘ Дуже класна, легка дощова куртка "pack me" Tchibo (Німеччина), розмір наш: 52-54 (46 євро)

Стартова ціна - 350 грн

Бліц-ціна - 350 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,4 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відмінна якість!

Ця дощова куртка справді легка. Тому його можна скласти невеликим і легко прибрати. Однак вас не повинно обманювати тонке враження куртки: завдяки екологічно чистому просоченню ecorepel® він може витримувати товщу води до 3000 міліметрів. Він також має високоефективне покриття та герметичні шви, які роблять дощовик водонепроникним, вітронепроникним та повітропроникним.

Модні деталі з практичними функціями

Окрім сітчастої підкладки та вентиляційної системи ззаду, куртка оснащена модними деталями. Капюшон і пояс забезпечені шнурком. Дві бічні кишені забезпечують достатньо місця для ключів і тому подібного, а на блискавці гарантують, що речі не випадають із кишень куртки. Говорячи про блискавки: передня застібка-блискавка має практичний знімач блискавки у шкіряному вигляді. А для жіночного силуету жіноча куртка має дещо приталений крій.

Підходить

нормальна форма

колір

червоний

матеріал

100% поліефірна

кишенькова підкладка 86% поліамід, 14% еластан.

*******************************************

ПОГ: 58 см,

Довжина рукава: 66 см,

Довжина: 75 см

*******************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!