Диск здоров'я, диск з еспандерами для фітнесу, для талії Тренажер диск-твістер масажний

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 350 грн

Шаг ставки - 20 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 5 лет
156 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Заняття з диском сприяють збільшенню працездатності, підвищенню настрою, швидкому зняттю втоми, зміцненню м'язів живота та ніг. Цей тренажер має несувору конструкцію. Він являє собою дві плоскі пластики, з'єднані шайбою з підшипниками, завдяки якій вони можуть обертатися один відносно одного.

До переваг тренажера належать:

Довговічність.

Компактність.

Невелика вартість.

Під час занять підвищується витривалість.

Різноманітність вправ.

Ефективність і стійкий результат занять.

Простота в експлуатації та догляді.

Характеристики:

У комплекті 2 ручки — еспандера, довжина 63 см

Діаметр: 28 см

Масажна поверхня з вигнутою стопою.

Магнітні кульки.

Матеріал ручки — неопрен, еспандера — еластичний джгут

Цвет: фіолетовий

Користь диска здоров'я

Диск здоров'я використовується для зміцнення м'язів живота та стегон. З його допомогою можна поліпшити тонус м'язів і схуднути на кілька кілограмів. Перевага його в тому, що він легко транспортується, а тому тренуватися на ньому можна і вдома, і на роботі під час перерви.

Вправи на диску ґрунтуються, загалом, на скрутках, які сприяють проробленню м'язів нижньої частини тулуба. Отже, вони підтягуються, поліпшується лінія силуету, а людина отримує відчутну користь не тільки для фігури, але й для здоров'я загалом.

Завдяки таким вправам йде напруга з тіла. Тому його рекомендується використовувати для розминки під час сидячої роботи.

Через постійне крутіння поліпшується робота вестибулярного апарату та, відповідно, координація рухів і контроль за власним тілом.

----------

Розвивається пластичність і гнучкість суглобів. Підвищується рухливість хребетного стовпа та зміцнюються міжхребцеві з'єднання.

Підкачуються м'язи середньої й нижньої частин тулуба.

Надається оптимальне кардіонавантаження, що сприяє кровообігу.

Завдяки скруткам масажуються внутрішні органи, завдяки чому поліпшується їх кровопостачання і, відповідно, робота. Нормалізується обмін речовин.

За місяць тренувань із диском можна втратити в вазі до 4 кілограмів, а об'єми зменшити до 5 см. Водночас загальний стан організму набагато покращиться, покращиться настрій і активність.

Диск-твістер — чудовий фітнес-мінітренажер для талії й мускулатури живота. Тренажер допоможе досягти чудових результатів за короткий час. Ви зможете швидко зміцнити м'язи талії, підвищити гнучкість хребта, поліпшити кровообіг і спалити жир. Регулярні тренування позитивно позначаться на кишківнику завдяки внутрішньому масажу. За допомогою диска здоров'я розвивається координація рухів, він дуже зручний у використанні і досить комфортний. Спеціальний інерційний механізм дозволяє обертатися на диску з дуже невеликим зусиллям, а тренування доступні людям різного віку і комплекцій.

Диск має оригінальну поверхню з рельєфом, це дає змогу робити лікувальний акупунктурний масаж стопи.

Диск має невеликі розміри, а після тренування його можна покласти на полицю або в шафу .

--------------------------------

Диск здоровье используется для устранения лишнего веса, подтяжки боковых складок и ягодиц, уменьшения окружности талии. Занимаясь всего по 15-20 минут в день можно за месяц устранить несколько лишних сантиметров и сбросить более 2 килограммов.

Диск для талии может использоваться в более чем десяти видах упражнений на укрепление нижней части туловища и даже для укрепления мышц груди и рук. Для этого нужно принять упор лёжа, поставить руки на два диска и начать поворачивать их внутрь и наружу. Для укрепления мышц торса необходимо сжать диск здоровья Грация ладонями перед собой и делать ими вращательные движения.

Преимущества

позволяет сбросить лишний вес;

укрепить мышцы предплечий;

накачать икроножные мышцы;

натренировать вестибулярный аппарат;

накачать пресс.

Характеристики диска:

Максимальный вес пользователя: 90 кг;

Материал корпуса: пластик;

Упаковка: картонная коробка ПРИМЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------

Подойдет для невысокого роста или подростка в идеале, для высокого роста коротковата резинка или же удлинить самостоятельно

----------------------------------------

смотрите все мои лоты!!!

купив 2-3-4 лота Вы экономите на доставке,

ДОМАШНЯЯ РАСПРОДАЖА!!!!Продаю новые вещи свои(покупались для себя и родных, но не одевались) и вещи своей семьи( в основном б.у, но все в хорошем и отличном состоянии) Много новых вещей, до которых просто не дошла очередь(похудел-поправился) Много мелочевок, купленных раннее, но руки не доходили.Чистка шкафов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ставки делаем обдуманно, фото смотрим внимательно, нюансы указываю, если таковы есть, обмена и возврата нет. В случае невыкупа ставлю отзыв для возвращения комиссии

Не стесняйтесь задавать вопросы,с радостью на них отвечу, могу сделать дополнительные фото.

ЛОТЫ КОМБИНИРУЮ в одну посылку при условии своевременной оплаты лотов, согласно правилам аукциона

Хорошего настроения и удачных покупок!!!Мирного нам неба!!!