♕ Боді з коротким рукавом з органічної бавовни Tchibo (Німеччина), розмір 86-92

Стартова ціна - 50 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
2,3 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Є речі, яких ніколи не вистачить. Наприклад, модні дитячі костюми. Саме тому вони доступні в качиних історіях, які будуть радувати як мам, так і діток.

Симпатичний, просто зручний

З їх приємно м'яким, чистим бавовною, сертифіковані GOTS боді костюми запрошують вас відчувати себе добре. М'які тонкі ребра також забезпечують найкращу фіксацію форми з максимальним комфортом.

легко надіти

Особливо при зміні підгузників, часто це потрібно робити швидко. Як добре, що ці дитячі костюми ідеально підходять для різних потреб малюків: Розміри від 50/56 до 62/68 можуть бути відкриті повністю завдяки формі сповивання з бічними притискними шпильками і пахової частини, що робить їх ідеальними для зміни міні-сейсеров в лежачому положенні .

матеріал - 100% бавовна (від екологічного вирощування)

колір - білий з 2 качечками

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.