Прошу поради.Заспокійливі препарати для кішки.

Кішці 3 роки, кімнатна, стерилізована тільки 2 тижні тому, так як стався сильний напад агресії,   почала кидатись на дітей, скалить зуби, шипіти. Була ізольована в іншу кімнату, після стерилізації , і далі перепади в поведінці,  не спокійна , агресує   , від дітей її ізольовую,  на мене більш менш адекватно реагує. Лікар каже до місяця гормони стануть на місце. Чи знайома комусь така ситуація з раптовою агресією у котів,  що робили?  Та питання по препаратахЧи допомагають?


Теги: заспокiйливi для тварин

8 комментариев

  • Apriori 10 декабря 2023, 00:00

    схожа ситуація була у знайомої, яка багато років пічкала кішку "крапельками". У кішки "зїхала кукуха". Яку вас - кидалася, кусалася. Спробуйте "кіт баюн" - він наче на травках. Але може ветлікар щось дієвіше підкаже

  • Jana04 10 декабря 2023, 00:25

    Дякую. А з кішкою ,що стало?

  • Apriori 10 декабря 2023, 23:06

    @Jana04 Ізолювали в кімнаті, бо вона на сина (дорослого вже) кидалась страшно - прямо ноги драла. То десь пів року пройшло - взагалі не трогали її і по стіночці обходили. Потім відпустило кицку.

  • n_sale 10 декабря 2023, 01:04 5

    Можливо їй болить? Нема запалення там де шов? Антибіотики після операції кололи?

  • Jana04 10 декабря 2023, 12:31

    Шви зняли, ніби все добре. Просто такий стан був перед стерилізацією. Це , як мені сказали ,на фоні гормонів.

  • n_sale 10 декабря 2023, 17:53

    @Jana04 Якщо на дітей кидається то поки що хай не чіпають її взагалі. Виділіть їй місце в шафі/під ліжком чи ще десь, де вона може бути у безпеці. Поставте там коробку для неї. Нехай одужує!

  • JuliaSha 11 декабря 2023, 12:08

    Я би теж сходила б ще до одного лікаря! Скільки кішок стерилізували, такого не було. Навіть на ранніх строках вагітності, тому гормони там змінювалися одного. А от як щось болить, то вони і агресують.

  • panya 10 декабря 2023, 14:25

    Я пішла в ветеринарну аптеку і запитала у провізора (описала ситуацію, лікар сам послав в аптеку, не називав препарат), то мені порекомендували капсули на травах, назви не пам*ятаю. У них треба відрізати верхівку і дати коту, там ї валеріана, тому він нормально сприймає. Діяло, допомогло коту заспокоїтися.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб