Шафа

Деактивували аккаунт.Писала в службу підтримки-не відповідають...Всі потенційні продажі віжмічаю,а вони знову "вилазять".Вже сил немає.Як ще можна "достукатися"до служби підтримки,щоб розблокували?

Темы: Одяг і взуття

5 комментариев

  • Svetlanka15 12 ноября 2023, 16:41

    Не хвилюйтесь, пишить їм кожного дня. Мене шість разів за останні три місяця деативували, нізащо) Як вони пояснили, що це відбувається автоматично, системою, коли в спілкуванні є стоп -слово. Питала яке саме слово, вони як завжди вмикнули "ефект- сніжинки"

  • Pobeda2023 12 ноября 2023, 17:02

    Мене теж заблокували ,був діалог продажу не було Продаж був з іншими покупцями,після відмітила продаж.Комісія знята.Ну ніт .... написала їм зі скрінами-тиша

  • Wikanema 12 ноября 2023, 18:27

    По-перше набратися терпіння.
    Можуть довго відповідати.

  • LanaZ 13 ноября 2023, 12:10

    Заблокували майже рік назад, але за цей час скільки я їм не писала, нічого не вийшло, таке відчуття, що відповідає бот. Три продажі, яких не було, але їх розпізнала система і нічого не докажеш. Подумую, може коли натхнення буде зробить новий профіль, але жаль відгуки втрачати.

  • Gertruda 14 ноября 2023, 17:38

    Я взагалі на шафі покупець, ніяких проблем з продавцями не було, чомусь заблокували, нічого не повідомивши. Дізналася випадково, бо нічого не могла купити. Почала їм писати. Довго не відповідали. Я створила новий аккаунт, так шафа мене заблокувала знову, як вияснилося, вичислили мою ip адресу. Я знову почала активно писати кожного дня, тому що це вже було не смішно. Дивно, але мені відповіли, сказали, що може бути тільки один аккаунт. Чому був блок не пояснили.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб