Київ порекомендуйте, будь ласка, майста по волоссю

Хочу підрівняти кінці і зробити легке завивання, ніколи до цього не робила, волосся своє, не фарбоване, колір як на фото. 

Краще до чи після рівняти? Яку краще вибрати процедуру, щоб і не сильно пошкодити волосся, але щоб і ефективно? Дякую 

Голосіївський р-н або поруч з метро, якщо є перевірений майстер.

Темы: Краса мами


Теги: киев, рекомендации, мастер по волосам

12 комментариев

  • Kaseta 7 февраля 2023, 12:45 1

    Я давно вже хотіла, але перукарка моя відмовила мене, що і біо псує волосся. Коли шукала для себе, хвалили студію завивок Валентини....еее, забула, на Хрещатику, але поняття не маю, що там за ціни. Послухаю, що вам напишуть)

  • 8 комментариев
  • Kaseta 8 февраля 2023, 06:55

    @paradise Дякую за відгук, от я і думала, що це треба робити, якщо робити, то тільки дуже якісно,і в подібному місці, а на скільки вистачає?

  • paradise 8 февраля 2023, 12:41 1

    @Kaseta Все залежить від волосся, якщо від природи волосся жорстке і пряме, то думаю швидше розпрямиться. У мене своє волосся трохи хвилясте, тому якщо ще користуватися засобами для укладки, то я робила десь раз на пів року завивку. Важливо ще правильно за ним доглядати, наприклад, якщо після миття розчісати волосся, то завивки можно і не побачити, а якщо нанести гель для укладки і трохи пожмакати волосся після миття, або сушити з дифузором також нерозчісуя, то і через пів року будуть локони видно. Але все заледить від структури волосся.

  • Kaseta 8 февраля 2023, 20:19

    @paradise Зрозуміло, дякую

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб