Удаленная работа. Sky work Group. Или Sky agency group. Ищу отзывы

Вылезла мне как-то реклама в Инстаграмму. Удаленная работа. Нужен английский. Ок язык знаю. Все норм. Обещают не горы но норм. Стажировку прошла и тут решила отзывы почитать. Платят ли и кто вообще такие. А отзывов нет. Может кто-то из вас работал у них или слышал что. Буду рада любой информации

26 комментариев

  • GlamKid 25 сентября 2020, 15:36

    А в чем смысл работы? Странно, что вакансия рекламируется в инсте, я бы не откликалась.

  • 2 комментария
  • Steisha 25 сентября 2020, 21:02

    @GlamKid Спасибо

  • Grustnaya 26 сентября 2020, 11:46

    @Steisha Если всё равно надумаете, то лучше на этих сайтах без всяких агенств работать, они просто забирают половину заработка ни за что.

  • Rouse 26 сентября 2020, 14:22

    @Steisha Это брачное агентство? И вам нужно переводить анкеты и письма?

  • Zhanna85 25 сентября 2020, 19:13 1

    Їхні вакансії майже не зникають з сайтів типу ворк чи робота.юа. Це насторожує найбільше)

  • Steisha 25 сентября 2020, 20:28

    Одно что я поняла что сначала с графиком работы врут. Интересно платят ли

  • Zhanna85 25 сентября 2020, 20:29

    @Steisha Не зв"язуйтесь краще))))

  • Steisha 25 сентября 2020, 21:02

    @Zhanna85 Спасибо

  • Kukanovaolga27 4 января 2021, 19:19

    Агентство ужасное. Не рекомендую. Сплошной обман.

  • maniashe 4 февраля 2021, 14:58

    не платят?

  • maniashe 4 февраля 2021, 14:58

    Вам в итоге заплатили?

  • Steisha 5 февраля 2021, 18:01

    Я решила не ввязываться в это сомнительное место

  • EvaLoshkareva22 12 октября 2021, 11:23

    Попробовала поработать 1 день. Сообщений нет, за 8 часов пришло всего 1 за 0.05$. Сидишь в ручную отправляешь мужикам Сообщения. Странно, но на следующий день, после того как отправила видео регистрацию с паспортом начали приходить сообщения с кодом подтверждения от lifecash, как прочитала в интернете - микрозаймы. Надеюсь это не совпадение и им не одобрят ничего:cowboy:

    Картинка
  • 4 комментария
  • Mikhael08 18 ноября 2021, 02:35

    Здравствуйте, может у кого-то еще есть опыт работы с данным агентством? Стоит ли доверять?

  • Steisha 18 ноября 2021, 20:31

    @Mikhael08 Есть те кто там зарабатывают, но здесь таких не нашлось))))
    Мне не удалось с ними заработать. Я не готова была работать на призрачную перспективу. Мне нужно по факту получить деньги за проделанную работу.
    В агенстве доход зависит не от Вас напрямую. Вы пишите письма но доход идёт только если Вам отвечают. каждый день у вас есть норма ставить смайлики, отсылать письма.
    Но вот сколько человек вам ответят это вопрос. И платят даже не за ответ. А за второе входящее от одного и того же человека. Если вы написали, а вам ответили: извини, но ты не в моем вкусе)))) то это не считается)))
    По факту у меня. 4 дня работы. Отправлено более 40 писем(каждое письмо редактируется кураторами, если им не нравится переделываем).
    На счёт поступило 0,8 долл. вывести их я не могу. Вывод от 5 дол или от 10. Я точно не помню

  • Mikhael08 18 ноября 2021, 21:47

    @Steisha Спасибо за подробный ответ!

  • Aisbergdasha 27 апреля 2022, 17:44 2

    Sky Work Agency. Україна.
    Коротше кажучи, мені накипіло. Хочу розказати за двояке ставлення мого тім-лідера, Ангеліни, до людей які роблять баланси і до тих, в яких це не дуже виходить. При чому воно різко міняється навіть якщо людина спочатку відносилась до "першої групи" а потім по якимось причинам опинилась в "другій". Тобто спочатку в неї виходило робити високі баланси на анкеті а потім баланси упали. До людей з першої групи Ангеліна ставиться як до своїх друзів,обіцяє їм підтримку в будь-якій ситуації, вислуховує і жаліє коли тим сумно чи щось накипіло, пробачає якісь дрібні промахи і хвалить перед всіма, називає взірцем і тд. АЛЕ. Як тільки така людина перестає показувати такий же результат який у неї був або ж його розвивати, навіть якщо з 20 доларів в день почала робити 13-15, ну і менше ( або просто людина яка протягом довгого часу не змогла підвищити свої баланси) то ставлення нашого тім-лідера різко міняється в протилежну сторону. Де обіцяна підтримка? ( скріни переписко прикріплюю) Де розуміння і дружнє ставлення? Натомість ви отримуєте купу претензій, погроз, свинське ставлення і пригнічення перед усією командою (помітили контраст, так?). От і я помітила. При чому на своїй шкурі.
    Окремо хочу показати ставлення до правил агенства різними представниками начальства. (скріни)
    І взагалі виконуючи ці правила відчуваєш себе в гетто. Дуже класно виходить з таргетом - коли ти перевищуєш таргет на 110% і більше(!!) - на 200, 300, 400% ти отримуєш аж 5 доларів! АЛЕ якщо ти не виконуєш тижневий таргет то отримуєш не на 5 доларів менше а відсоток(!) який зробив від таргета. Також це стосується тестів, за перший місяць роботи ти отримуєш долар за кожен 100% пройдений тест, а не за пройдений - мінус 2 долари. Окей, не дуже справедливо, але працює в 2 сторони. А тепер. Через місяць роботи, якщо ти лишаєшся, маєш ОБОВ'ЯЗКОВО кожен день проходити тест, за який ти отримуєш нічого, АЛЕ якщо ти його пропустиш - 2 долари штрафа, а тут де справедливість? Всі знають акцію приведи друга і отримай 20 доларів. Так от, я через деякий час роботи вмовила свого хлопця приєднатися до нас, так як він теж має досвід у цій сфері, але йому категорично не подобались правила агенства. Він пропрацював місяць, результату ніякого не було, і він вирішив звільнятися. Так вийшло, що якраз почалась війна, платформа тестування злетіла, і ті гроші, які він міг би отримати за тести, очевидно пролетіли. Окей. це просто технічний момент. Але коли я не отримала обіцяних 20 доларів за те, що він місяць пропрацював на агенство, то тут "з'явилось" нове правило: потрібно було дочекатися понеділка і зареєструватися, бо він звільнився перед вихідними, і начальство вирішило, той місяць і мої 20 доларів анулювати. Справедливо? Роблю висновки - тут все працює проти працівників. Єдине чим подобалось це агенство - вільний графік, більше нічого особливого назвати не можу.
    І нарешті, ситуація, яка змусила мене це все писати. Крім того, що все, що я описувала на початку, стосується безпосередньо мене ( і не тільки), сьогодні на черговій зум-конференції, від якої толку після вже 2го місяця роботи, не бачу ні я, ні кожна розумна, поважаюча свій час людина без проблем з пам'яттю, я, як і вимагають правила, ввімкнула камеру і мікрофон. Хоча це теж порушує права кожної людини як на приватність так і на вибір. Кожен, хто це прочитає, чесно дайте відповідь: всім подобається показувати себе на камеру перед незнайомими тобі людьми протягом години? Мені особисто - ні. І ніякої різниці між сидіти говорити з ввімкненою камерою, чи без, я не бачу. Якщо так цікаво як виглядають люди з твоєї команди - попросіть фото або подивіться фото акаунтів. Якщо ж людина соромиться чи не має бажання показувати своє лице - то це її право, яке потрібно поважати. Як же сьогодні це аргументувала Ангеліна, коли я відмовилась показувати на камеру своє обличчя?
    "Поважай мене так же, як я поважаю тебе"
    Перед цим ще командним тоном сказала мені (цитую) "Даша, сядь нормально". Хоча я дала знати що я тут, я слухаю і реагую на її питання, тобто я не просто ввімкнула камеру і пішла. Мікрофон був увімкнутий і на її питання я відповіла: "Я не хочу сідати перед камерой, мені і так зручно." і спитала чи комусь заважає те що я не сижу перед камерою, бо Ангеліна сказала, що "всі ми" хочемо тебе бачити. Мені відповіла тільки Ангеліна словами "Так, мені заважає". Після чого, коли я вдруге відмовилась "сідати нормально", мене було видалено з конференції.

  • lutcrdy 12 июля 2022, 23:03

    Дякую за те, що поділилися своїм досвідом! А компанія ще й обіцяє щотижневу оплату до 600$...

  • Aisbergdasha 27 апреля 2022, 17:44

    скріни кому цікаво можу кинути

  • Loganna374 15 сентября 2023, 19:37

    Мне можете скинуть скрины?. Я как раз туда попала по наивности. Буду очень благодарна!!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб