Найкращі казки світу. Рідна мова

Вже давно дивилася я на цю книгу і хотіла її купити, але завжди знаходились інші, які хотілось в першу чергу купити, ну а ця чекала свого часу і ось, дочекалася! 

Чи то я стала більш перебірлива, чи що зі мною, але будучи в Ашані, я не змогла вибрати, що купити :joy: ті книги, які шукала, не знайшла :disappointed_relieved: а брати що небудь, аби брати теж не хотіла. 

Роздивилась ілюстрації і вони мені сподобались, вирішено: "Беру!"

Прочитала 2 казки, чесно кажучи, які вони в оригіналі точно не пам'ятаю, але принцеса на горошині якась дуууже коротенька вийшла :joy: пам'ятаю тільки що багато принцес спали на горошині, поки тривав кастинг, а тут одна прийшла і все - наречена! :joy: Хоча може й добре що не перетягнуто, але від оригіналу відрізняється. Стиль написання сподобався, з гумором ніби :smile:

Ілюстрації в моєму смаку :blush::smile:

В збірку увійшли такі казки Андерсена і братів Грімм: принцеса на горошині, гидке качення, хоробрий кравчик і хлопчик-мізинчик. Також вирішила саме цю книгу взяти, бо з інших збірників казки ті ми читали, а саме ці казки (крім гидкого каченя) ще не читали, не мали їх) хоч це і клксика)

7 комментариев

  • miros_ya 13 февраля 2018, 17:55 3

    Я про горошину саме таку і знаю: ніч, дощ, прийшла, заночувала, очнулся - гіпс (с) :))))

  • natasha_kb 13 февраля 2018, 18:00

    А мені згадується що було багато принцес і як вони солодко спали на горошині :joy: хоча, може то мультик був :joy: давно то було, дуууже :smile:

  • miros_ya 13 февраля 2018, 18:11

    Я ще дивувалась якось, як можна з неї окрему книжку зробити :)))

  • natasha_kb 13 февраля 2018, 18:14 1

    :joy::joy::joy::joy: книг на 2стр не існує :joy: так, тому ж треба розтягнути :laughing:

  • Katya_Solo 13 февраля 2018, 22:36

    блін я одна якась не правильна? ну от не люблю я казок, ні наших, ні зарубіжних. Ну хіба тільки про Нільса і Снігову королеву:unamused::smirk:

  • natasha_kb 13 февраля 2018, 22:47

    Я не скажу, що тащусь від класичних казок, але Еріку не помішає всі ці казки знати. Та й по шкільній програмі є читання їх)

  • Katya_Solo 13 февраля 2018, 23:47

    ну по шкільній якщо є то треба:blush: і на цьому вистачить:joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб