Дитячі книги Лотом на англійській та українській мовах від народження до 1,5 років

Дитячі картонні книги на вік від народження до 1,5 року. В користуванні були активно, гарно підклеєні і готові до використання ще одного малюка.

1. "ЗООПАРК" має елементи що рухаются (відсутній один, сторінка пошкоджена). У павлина відсутня голова, передостання сторінка з рухливим елементом розрізана та склеєна скотчем павпіл. Решта рухливих елементів у робочому стані.

2. Книги в долоньку "НА ПОДВІР'Ї" та "ЛІСОВІ ЗВІРІ" зображені іграшкові тваринки з фетру відповідної тематики, у тому числі і на англійській мові.

Присутні пошкодження обкладинки у книзі с лісними тваринками. Скотчем акуратно підклеєна сторінка "білка-рись" по лінії згибу. У книгі з свійськими твариками сторінка "кіт- собака" є загиб сторінки підклеена для міцності акуратно скотчем та  помальовки, помальовки присутні і на сторінці "качка-півень" (тільки качка) восковим олівцем не відтирається.

3. Книга "ПРОТИЛЕЖНОСТІ" для розвитку та логіки. Виглядає як  дві невеличкі книги у долоньку, тільки розмішені на одній основі. У кожній з двох книжок на розвороті сторінки малюнки з написом протилежностей. обидві підклеєні на останій сторінці полініі згибу скотчем біля основи книги.

4. "ЛІЧБА МАЛЮКАМ". Книга має цифри та слова англійською і українською мовами. Підклеєна скотчем сторінка з цифрами "1-2", "8", сторінка з цифрами "2-3" - пошкодження цефалонізованого покриття книги. Обкладинка підклеєна папаровим скотчем.

5. Ганна Чубач "Вірші для малят". Формат А4, кодна сторінка по лінії згибу підклеєна акуратно скотчем, обкладинка паперовим скотчем. Дуже багато тваринок, кожний розворіт має 6 віршіків и 6 зображень.

6. Книга на англіській мові "TOUCH and FEEL" FARM "ДОТОРКНИСЬ та ВІДЧУЙ"

Пухка обкладинка, тверді сторінки з вирубкой де розташовані відповідні матеріали хутра тваринок, саме до них треба дотокнутися. Книгу можна використовувати для оволодіння назвами кольорів та відпрацювання порядковий рахунок. У книги пошкоджена обкладинка, підклеєна паперовим скотчем.

 

Ціна за ЛОТ з відповідних книг 300 грн.

 

Залишилися запитання, або необхідно розглянути сторінки любої з книг, звертайтеся.

Темы: книги

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу