Пiна для голiння для чутливоi шкіри з глiцерином, 200мл

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 350 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
18 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Піна для гоління ЕС1 враховує специфіку чутливого типу шкіри і волосяного покриву, забезпечуючи належний догляд без подразнень та спрощуючи процес гоління. Вона відрізняється приємною ніжною текстурою та дбайливим впливом на саму шкіру обличчя та тіла, лишаючи її бездоганно доглянутою та зволоженою.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю

Характеристики

Бренд

EC1

Виробник

SORA

Вага

200 мл

Країна виробництва

ТУРЕЧЧИНА

Застосування

Для зовнішнього використання добре струсити, тримаючи балон вертикально, після чого нанести невелику кількість піни рівномірним шаром на попередньо змочену теплою водою шкіру. Після гоління залишки піни змити водою.

Застереження

Навмисно не вдихати розпилений засіб і не розпиляти безпосередньо в обличчя. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці подалі від джерел займання. Не палити. Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих або розпечених предметів. Уникати впливу прямого сонячного проміння та нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Не використовувати після закінчення терміну придатності.