Масажер для лица глаз, шеи. Омоложение и подтяжка. Лучший подарок

Стартова ціна - 300 грн

Бліц-ціна - 300 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
54 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Без аукциона дешевле на 20 грн

Багатофункціональний масажер для догляду за шкірою обличчя 5 в 1

Багатофункціональний масажер для догляду за шкірою обличчя 5 в 1 – це пристрій для очищення й омолодження. Пристрій для догляду за обличчям з гальванічною іонізацією , нагріванням, колагеном та червоним світлом. Масажер сприяє глибокому очищенню, омолодженню і ліфтінгу обличчя.

Його переваги та функції:

Режим червоного світла допомагає вводити крем по догляду за шкірою, збільшуючи колаген, зменшуючи зморшки, а режим синього світла забезпечує звуження пор, покращує акне і підтягує шкіру.

- гальванічна іонізація – використовує принцип слабкої імпульсного струму між анодом і катодом. Може пом'якшити і очиститися бруд , а також відкладення жиру, які осідають в порах. Ця глибока процедура діє як природний очищаючий засіб , який допомагає зменшити розмір пір . А збагачені заряджені іони кисню активують поживні речовини для відновлення пошкодженої шкіри.

- микровибрация – використовується фізична вібрація і електростимуляція . Це спосіб підвищення еластичності і посилення клітинного метаболізму.

- Теплий масаж – сприяє всмоктуванню продуктів по догляду за шкірою і зберігає шкіру більш еластичною.

Режими приладу і час користування:

Режим фітотерапії – збільшує активність клітин, зменшує зморшки і допомагає продуктів догляду за шкірою глибоко зволожувати шкіру.

- Частота використання: можна використовувати один раз на день вранці і ввечері , людям з чутливою шкірою рекомендується зменшити частоту користування.

Керівництво по режимам:

Режим теплого очищення – візьміть ватяний диск, прикріпіть ватку з допомогою пластмасового кільця , яке йде в комплекті , нанесіть знімне засіб , потім очистіть обличчя.Режим фототерапії – нанесіть лосьйон або сироватку на обличчя рівномірно, натисніть кнопку включення і утримуйте 3 секунди, далі помасажуйте приладом обличчя і переконайтеся, що ваші пальці в контакті з датчиком.

Режим теплого очищення може ефективно очистити пори від бруду і зробити шкіру гладкою.

Режим підтяжки - нанесіть маску на обличчя, починайте водити приладом по обличчю, не залишаючись на одній ділянці шкірі більше 3-х секунд, зніміть маску

обличчя та очистіть шкіру.

Режим підтяжки шкіри( ліфтинг) – м'яко оживляє і розслабляє шкіру, допомагаючи повернути їй блиск і життєву силу.

Режим по догляду за очима – нанесіть засіб по догляду за очима , використовуйте техніку точкового натискання і масажуйте ніжно від внутрішнього кутка.