крем сонцезахисний від акне "Матуючий "

Стартова ціна - 130 грн

Бліц-ціна - 190 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
260 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

крем сонцезахисний від акне "Матуючий"( для проблемної та жирної шкіри з відбілюючим ефектом, матує і зволожують шкіру, позбавляє від висипань і прищів )

в лоті 25 мл крему

склад: гідролізат перлів; Оксид цинку; Гідролат лаванди; Екстракт co2 іван-чай; Екстракт зеленого чаю; НУФ ;Масло виноградної кісточки ;Екстракт фіалки(протизапальний) екстракт імбиру і женьшень;Олія лавра ;олія нім; олеїнова кислота; Олія календули; Масло чорного кмину ;макадамії олія ;олія грецького горіха;ефірна олія лаванди і евкаліпта;гіалуронова кислота;со2космплекс від жирної шкіри;оптифен;відвар лаванди і шавлію

робити тест на алергічну реакцію зберігати в холодильниці три місяці Наносити за годину до виходу на сонце Косметичні властивості та переваги застосування олеїнової кислоти: потужний антиоксидант; регенерація мембранних структур клітин шкіри; нормалізація водно-жирового бар'єру; насичення шкіри вологою за рахунок її утримування; очищення та догляд за проблемною шкірою (нейродерміт); згубним факторам навколишнього середовища; відновлення колагенових волокон; візуальне поліпшення естетичного виду проблемної шкіри. Властивості протеїну перлів у косметиціГідролізат протеїнів перлів містить велику кількість кальцію, магнію, оксид заліза та глюкози, протеїни та вітаміни все це дуже корисний будівельний матеріал для нашої шкіри; Більше 15 амінокислот включає до свого складу білок перлів, включаючи гілавронову кислоту, гліцин, алантоїн, аспарагінову кислоту. Це найбагатша комора здоров'я та краси; Протеїн перлів виводить зі шкіри токсини і сповільнює старіння клітин шкіри; Повністю натуральний косметичний інгредієнт, який наша шкіра засвоює практично повністю і розподіляє по всіх ділянках, яким необхідне зволоження та харчування; Прискорює регенерацію шкіри, омолоджує її. властивістю, що уповільнює вироблення меланіну;

Використання у косметології

У косметології імбир входить до складу засобів, що надають тонізуючу, антисептичну та протизапальну дію. До того ж він широко застосовується в антивіковій косметиці, як натуральний компонент, що дає стійкий ефект, що омолоджує і відбілює. Він ефективно знімає втому і млявість шкіри, виводить шлаки та токсини. Його використовують у складі препаратів для догляду за проблемною та жирною шкірою. Екстракт кореня імбиру має антисептичну та антиоксидантну дію. Він успішно відновлює енергетичний баланс шкіри, надаючи моментальну підтягуючу дію, регенерує пошкоджені ділянки і має потужну антимікробну та імуномодулюючу дію. Підвищує тонус жирної шкіри, сприяючи очищенню та зменшенню пор, знімає запальні процеси в проблемній шкірі.

ОПИС СО2 ЕКСТРАКТАСО2 екстракт іван-чаю або кіпреї вузьколистої застосовується в багатьох косметичних засобах як компонент, що забезпечує антимікробну, протизапальну та загоювальну дію. Він зменшує прояви вугрової висипки, лікує її, знімає запалення. Відмінно усуває подразнення та свербіж, заспокоює чутливу шкіру, наприклад, після засмаги. Кіпрія регулює вироблення себуму і покращує обмінні процеси в клітинах. Завдяки складу вітаміну С, екстракт іван-чаю тонізує шкіру, сприяє виробленню колагену, бореться з вільними радикалами, підтримує і зберігає молодість епідермісу. Є антиоксидантом.