Гідрофільна олія з саліциловою кислотою

Стартова ціна - 160 грн

Бліц-ціна - 260 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
169 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Гідрофільна олія з саліциловою кислотою для жирної та проблемної шкіри - відмінна заміна пінкам, гелям та іншим очищаючим засобам. Свою назву вона отримала завдяки унікальній нагоді утворювати ніжне молочко при контакті з водою.

Умивання гідрофільним маслом – одне задоволення. Засіб не залишає масляної плівки на шкірі, делікатно очищає від забруднень і макіяжу, не порушує ph і гідроліпідний баланс.

Після вмивання обличчя стає свіжим, м'яким на дотик. Масло для вмивання забезпечує ідеальну чистоту без використання додаткових засобів для догляду за чутливою шкірою.

Наша органічна косметика готується вручну, без використання штучних ароматизаторів та інших шкідливих добавок. У нас гідрофільна олія купити легко, достатньо заповнити заявку на сайті або зателефонувати нам.

Спосіб застосування:

Струсіть флакон, розітріть у мокрих долонях трохи олії, щоб утворилася емульсія білого кольору. Нанесіть засіб круговими рухами на вологу шкіру обличчя, змийте кімнатною водою. При використанні ватного диска спочатку змочують його водою, потім наносять масло і протирають потрібну ділянку. Залежно від типу шкіри склад масла може змінюватися.

Склад:

• олії - лісового горіха, виноградної та персикової кісточки, волоського горіха, мигдальне

• со2екстракт лавра

• со2 екстракт чага

• альфа-токоферолу

• полісорбат;

• саліцилова кислота;

• пропіленгліколь, ефірних олій бленд: лавандова олія, лавандинова олія, бергамотна олія, шавлія мускатної олії, м'ятна олія.

Увага! Не наносили на шкіру навколо очей

Об'єм: 100 мл

СО2-екстракт чаги потужно загоює і відновлює шкіру, тому в косметології ця витяжка є ударною силою при боротьбі зі зморшками, прищами. Звужує пори.Інотодіол і рослинний меланін підсилюють імунітет шкіри, змушуючи її оновлюватися швидше звичайного.

Саліцилова кислота також є відлущуючим засобом

Одна з причин виникнення прищів полягає в гіперфункції сальних залоз, яка веде до запалення сально-волосяного фолікула підшкірно-жирової клітковини. Саліцилова кислота допомагає усунути і послабити ці клітини, а також допомагає усунути наявність чорних цяток.