Всякорізне Ранківське

Пришли сьогодні дві посилки.

Тут і шукалки про Робокара молодшому, і цифри, і довгоочікувана "Готуємо пятиліток", і інгліш, і жахи-привиди... Капусняк)). Скажу відразу: ПОЛІ РОБОКАР супер!

Вирішила, що нам дуже потрібна така велика книга. Тут усього багато. І все потрібне. У нас безліч тонких "розвивах", але ця дуже вдала, і практично без повторів. Я задоволена.Не буду писати багато про цю книгу, і розворотів теж лише декілька покажу. Скажу лиш, що вона десь така, як і очікувалось від неї. Великий збірник з безліччю завдань та тестів. На укр. мові не було.

-------------------------------------"Цифри-навчалочки". У нас від 0 до 8 включно. Завдання з обох сторін кожної цифри. Завтра (тобто вже сьогодні) будемо юзати. Старше дитя - фанат циферок.

-------------------------------------------------------Робокар. Гарнющі! Дитя в захваті.------------------------------------------

Абетка автомобілів - то так, аби потішити. Дитина тиждень була у бабусі, сьогодні лише приїхала, хотілось якихось машинок йому видати. Чи буде цікава для розглядання - поки не знаю ,поки Полі у фаворі. Тексти.. Ні, тексти такі ми не читаємо, ця книга лише для грання.

--------------------------------------------Розмальовка старшому футболісту. Із золотом)). Цупкі гарні сторінки.

-------------------------------------------

Англійська малюкам. Цікаві кольорові книги невеликого розмівру. Тут можна і усно вивчати, і потроху вчити алфавіт-письмо. Ми поки лише усно. Всередині - плакат, у кожній.

--------------------------------

Привиди.. Старший побачив, почав просити. Я не купувала відразу і наобум. Спочатку почитала кусок з компа - сподобалось йому. Потім в Ашані спеціально підвела, щоб подивився: "хочу!". Ну, хочеш, добре. Взяла. Почитаю поки сама, потім із ним. Я так розумію, головний герой (хлопчик) надибує привида, спочатку лякається, а потім у них зав'язуються якісь стосунки, взаємодопомога там, чи що.

А, і ще ж подарунок! Забула про нього, бо лежить на столі разом із олівцями))). Алфавіт івриту і розмальовка - два в одному. Така от цікавинка)). Прийшов від Михайла Койфмана із переважною більшістю книг. І, так, це було приємно).

Більша частина книг, вже писала, від Михайла Койфмана. Пятилітки та інгліш - Іванко Дуля.

Ще декілька  друкованих видань треба придбати від Ранку, поки розпродаж...

Ось такі надбання жовтня. Ще "Азбука бізнесу" прийшла. Здається, Мирося викладала посилання на книги б/у, а у нас саме цікавість до грошей. Ще не показувала дитині, не було часу. Тут не показую, всі її бачили. І також ідуть експерименти з водою (дякую Оксані!).


Теги: видавництво ранок

17 коментарів

  • Michael 9 жовтня 2016, 01:27

    А кто это уже к раскраске приступил?

  • 3 коментаря
  • Michael 9 жовтня 2016, 11:23

    Как всегда матерных?

  • Kosmonatka 9 жовтня 2016, 17:51

    там же нету таких) не позорь меня.

  • Michael 9 жовтня 2016, 19:31

    Нет? Странно. А очень похожи.)

  • knyhomanka 9 жовтня 2016, 06:32

    Мені дуже сподобалась Готуємо пятиліток. А експерименти з водою ще є?

  • 1 коментар
  • knyhomanka 9 жовтня 2016, 08:19

    Дякую

  • Kosmonatka 9 жовтня 2016, 08:21

    Пятилітки, теоретично, і на укр мали би бути. Але не залишилось((. Хоча там мова не важлива, по суті. Віршів немає. Є словесні ігри, все можна обіграти і на нашій.

  • knyhomanka 9 жовтня 2016, 08:24

    Так, я бачу, можна і російською.

  • Oksana_Kh 9 жовтня 2016, 07:53

    все гарненьке))

  • Kosmonatka 9 жовтня 2016, 08:22

    Дякую! Воно коли новеньке - то завжди гарненьке)

  • Nescafe 9 жовтня 2016, 09:59

    Ви такі різнопланові книги читаєте, не боїтесь щось нове і невідоме пробувати, а може це нам не по віку, то я не зустрічала. Сподобалась англійська, але серію для 2-3р не знайшла, може і немає?

  • Kosmonatka 9 жовтня 2016, 10:08

    Ой, я не знаю, Мар'янко! Запитай у Дулі!

  • Kosmonatka 9 жовтня 2016, 10:09

    Не боюсь, бо ми за це літо дуже "виросли" в плані читання: детективи, пригоди, пірати. Тепер уже і про привидів просив. Я взагалі нічого не боюсь в плані книг))). Їх має бути багато, і дитина мажє право бути собою.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу